Kultakuume?I DIG GOLDI DIG GOLD-TuotteitaPetronella OpistoOta yhteyttäUudet kuvat + linkit
Kotimaisuusaste 100%
in english
Yritys
Saatu palaute
Uutiset ja historiat
Infokuvia
Elämyskuvia
Legendajuttuja
Legendakuvia
Päivitykset
Yritys

Erämaan Kulta ja Petronella Opisto© on yhden miehen yritys.

Olen Jukka Kela, kullankaivaja. Ura alkoi vuonna 1977 Tankavaaran kultahuuhtomosta, nyt on takana 29 kesää Lemmenjoella. Olen saanut vuosien varrella kullanarvoisia vinkkejä ja ammattitaidon koulutusta legendaarisilta Lemmenjoen kullankaivajilta kuten Niilo 'Nipa' Raumala, Heikki 'Miessinmaan Kuvernööri' Pihlajamäki ja Yrjö 'Karhu' Korhonen..

Kukaan ei ole kullankaivaja syntyessään, ja siksipä haluan jakaa tämän ehkä Euroopan harvinaisimman ammattitaidon kultahitusia asiakkailleni. Opastan halukkaita kullankaivuun ihmeelliseen maailmaan!

Toimipaikkamme on Pehkosenkuru - paikka uskomattomalla panoraamamaisemalla,  keskellä legendaarisia Lemmenjoen kultamaita ja puhtainta Lappia:

  • "Lemmenjoen parhaat maisemat ja kahvin kanssa! Ihana kämppä"   Jimmy Lindqvist

(Pehkosenkurun vieraskirjasta)

Maantien varteen on n. 40 kilometriä, kännykkä ei kuulu ja kauppaan on 100 kilometriä. Siinä heikkoutemme jotka ovat myös vahvuuksiamme (kts. kuvagalleria1) tämän päivän oravanpyörässä.           

Koska Sinä olet saanut maistaa moista vapautta?

Yrityksemme kaivaa kultaa perinteisillä menetelmillä, joissa käytetään hyväksi lapiota, hakkua, raakaa lihasvoimaa ja tunturipuron raikkautta. Voimme ylpeänä sanoa, että kaivamamme uniikkikultahiput ovat kestävällä kehityksellä kaivettua luomukultaa.

Sokerina peruskallion pohjalla voimme tarjota aidon elämyksen: Koskemattomasta maasta kaivettuja kultahippuja. Me emme 'suolaa' asiakkaiden löydettäväksi kultahippuja, vaan niitä löytyy oikeasti maasta!

  • "Kultahippuja löytyi jo pienellä näytösluontoisella kaivuulla! Eikhän tästä ratiojuttua synny.."

Ritvä Säilä, Yle/uutis- ja ajankohtaisohjelmat

(Pehkosenkurun vieraskirjasta)

Lisäksi opastamme, neuvomme, konsultoimme ja myymme palveluita kullankaivuun ja luonnon tarjoamista loputtomista mahdollisuuksista.

  • "Koulutus oli hyvää ja asiallista. Saimme hyvän kuvan karusta arjesta. Löytyi 2,85 gramman hieno hippu!

Veikka Gustafsson, Tommi Laitinen, Mikko Nikkinen

(Pehkosenkurun vieraskirjasta)

Erikoistuotteemme, "Petronella Opisto", räätälöi ja toteuttaa tarjoukset joista ei voi kieltäytyä. Palveluidemme ydinrungon muodostavat itse kaivetut aidot luonnonmuokkaamat kultahiput.

  • "Petronella Opiston 2.vuosiluokan tytöt. Taival tänne ja maisemat lumoavat ja kaiken kruunasi pullossa kirkasta (kultaa). Suurkiitos Rehtorille"   Anja ja Kristiina

Loppujen lopuksi yrityksemme on kahden kaivoksen loukussa: Kultahiput kaivetaan Lemmenjoelta ja Ametistit myös omalta kaivokseltamme Sodankylän Yli-Luostolta. Ametisteja tuotamme asiakkaillemme raakalohkareina, raakakiteinä, kidesikeröinä, rumpu- ja viistehiottuina kivinä ja niistä valmistettuina uniikkikoruina.

"..Se on keltaisen kullan ja vihreän maa,
 se on toiveitten kehto ja hauta.
Jätkä jäntevä palkkansa työllä vain saa,
 mutta heikkoa luonto ei auta.." .. eli I DIG GOLD!

Tervetuloa tutustumaan!

Jukka Kela

Erämaan Kulta

takaisin etusivulle 'Kultakuume'Kultakuume?I DIG GOLDI DIG GOLD-TuotteitaPetronella OpistoOta yhteyttäUudet kuvat + linkit